Mijn verhaal

And so the adventure begins!

Ik geloof sterk in de samenwerking tussen eigenaar en hond en sta klaar om jullie te begeleiden op dit avontuur. Laten we samen bouwen aan een harmonieuze relatie tussen jou en je hond!

Hoe het allemaal begon

VAN PASSIE TOT PROFESSIONELE BEGELEIDING

Hey! Welkom op mijn website! Mijn naam is Nele en ik ben hondencoach en dierenartsassistent. Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door het trainen van dieren. Mijn eerste ervaring deed ik op door als kind mijn kat en pony’s de meest ingewikkelde kunstjes te leren. Zitten, liggen, pootje geven. Ik leerde ze het allemaal! En ja, je kan een paard leren zitten op commando!

Na mijn bacheloropleiding agro- en biotechnologie (Dierenzorg), ging ik enkele jaren aan de slag als dierenartsassistent in een dierenartsencentrum. Al snel ging ik op mezelf wonen en kreeg ik eindelijk de kans om een eigen hond in huis te nemen.

Dat werd Ellie, een schattige, maar oh zo energieke Miniature American Shepherd. Een pracht van een hond, maar niet de gemakkelijkste om op te voeden. Ik verdiepte me deze keer dus in het trainen van honden in plaats van paarden. Dat vond ik zo interessant dat ik niet alleen mijn eigen hond, maar ook die van anderen wou helpen.

Ik volgde een buitenlandse opleiding tot hondencoach en behaalde verschillende certificaten. Aangezien je nooit bent uitgeleerd, ben ik ondertussen ook bezig met een aanvullende opleiding tot erkend hondengedragscoach in België.


Nele Crama

Hondencoach

WAT IK HET LIEFST DOE

Ik heb ondertussen al heel wat eigenaars geholpen met het trainen van hun honden en vind het elke keer opnieuw geweldig om de band tussen hond en eigenaar tijdens onze sessies te zien groeien. 

Mijn missie is om jullie leven samen met jullie viervoeter gemakkelijker te maken. Ik geloof sterk in de samenwerking tussen eigenaar en hond en sta klaar om jullie te begeleiden op dit avontuur. Laten we samen bouwen aan een harmonieuze relatie tussen jou en je hond!

HOe ik kan helpen

001.

Workshops

Tijdens de workshops verdiepen we ons in verschillende thema’s afhankelijk van workshop tot workshop. We gaan in kleine groepjes aan de slag zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en met veel nieuwe tips and tricks naar huis gaat. Fun verzekerd!

Ga je liever zelf aan de slag waar en wanneer je maar wilt? Dan is een online cursus de ideale oplossing voor jou!

Heb je meer nood aan een stappenplan speciaal op maat van jou en je hond? Kies dan voor de individuele begeleiding. Zo gaan we samen op zoek naar welk traject het beste bij jullie past en kan ik jullie zeer nauw opvolgen.


LATEN WE SAMENWERKEN!